InfraVit Infraszauna alkatrészek

Minden igényt kielégítő szolgáltatásunk része, hogy teret engedjünk azoknak a felhasználóknak, akik kedvet éreznek saját készítésű, és magas műszaki színvonalú InfraVit Infraszaunában élvezni annak minden jótékony hatását. Termékekkel és szakmai konzultációval támogatunk minden olyan gyártót és szakembert aki az InfraVit technológiát kívánja felhasználni infra-,finn-, kombinált kabin építése során.

Minden egyes alkatrész és összetevő megvásárolható külön-külön és egyben is. A felhasználásra kész dobozolt lámpatest halogénsugárzóból (350W, 500W, 750W), speciálisan kialakított tükörből, hűtőbordából, tetszés szerinti fa burkolatból valamint bársonyozott acél biztonsági védőrácsból áll. A védőrácsot több színben rendelheti meg. A Philips fejlesztésű Vitae sugárzókkal szerelt InfraVit lámpatestet dobozolva vagy dobozolás nélkül is megvásárolhatja.

A dobozok különböző formában érhetőek el (hát, sarok, oldal, forgatható és egyedi kivitelben) Hogy tökéletes hatást érjen el, kifejlesztettük az 500 W-os hátsugárzót, mely a korábbiaknál is pontosabban követi a felhasználói igényeket. Az optimális hatás eléréséhez kínáljuk a speciálisan kifejlesztett digitális vezérlő egységeket. Műszaki tartalmát tekintve minden kívánalomnak megfelel, s modern, több színben választható, led-világításos megjelenése méltó dísze lehet infraszaunájának. Az egyszerű kapcsolótól a minden igényt kielégítő digitális megoldásig többfajta vezérlő választható. Összeállítottunk és kedvező áron adunk ún. szetteket, melyekben az egy-, két-, és háromszemélyes InfraVit Infraszauna építéséhez szükséges alkatrészeket kínáljuk. Kiváló minőségű faanyagokat kínálunk felhasználóinknak a legkisebb mennyiségtől a ipari felhasználásig.

Lambéria választékunk:

  • Északi csomós lucfenyő softline
  • Csomómentes északi fenyő
  • Vörös éger
  • Nyárfa
  • Hőkezelt éger
  • Vörös cédrus

Padanyag választékunk:

  • nyárfa
  • hőkezelt nyárfa

Valamennyi kiegészítőhöz hozzájuthat annak érdekében, hogy tökéletes infraszaunát tudjon készíteni. 8 mm vastag biztonsági üveg ajtóinkat és ablakainkat tetszőleges méretben, valamint színtelen és bronz változatban rendelheti meg. Az ajtókhoz különféle megjelenésű és funkciójú ajtópántokat kínálunk. Alkatrész kínálatunkat folyamatosan bővítjük, és azért fejlesztünk ki újabb és újabb termékeket, hogy az Ön által készített kabin maradéktalanul megfeleljen elképzeléseinek.

Néhány hasznos tanács, hogy saját maga tervezhesse és építhesse meg InfraVit Infraszaunáját!

1. lépés: Hányan használják?
Határozza meg, egyszerre hányan szeretnék használni a kabint. Ez azért fontos mert a Philips fejlesztésű Vitae infraszálak elsősorban nem a levegőt vagy a kabin légterét fűtik hanem közvetlenül az emberi testben alakulnak hővé. Annál hatékonyabb lesz egy InfraVit Infraszauna minél nagyob test feületet ér közvetlenül az infrahő, ezért a felhasználó személyek száma határozza meg a sugárzó számot.

2. lépés: Mekkora legyen?
A Philips fejlesztésű Vitae infrasugárzók hatékony hatótávolsága (erősségtől függően) 50-70 cm. Ezért a kabin ideális mélysége 110 cm, de maximum 140 cm. Az egy felhasználó számára kényelmes ülőszélesség minimum 55-60 cm. Így a kényelmi szempontok és a sugárzók hatótávolsága miatt egy ideális két személyes kabin szélessége 125-150 cm, mélysége 100-120 cm.

3. lépés: Hogyan ”rendezze” be?
Az InfraVit Infraszauna hatékonyságának optimalizálása érdekében minden felhasználó elé és háta mögé helyezzen el egy hátsugárzót, mert a gerincoszlop, az idegrendszer központjaként intenzíven továbbítja az infraenergia által generált ingereket, a gerincnek reumatológiailag jó az infrahő és a parabola szórása miatt az egész hátat éri így mindenhol izzaszt. Törekedjen arra, hogy az infrasugár a lehet? legegyenletesebben érje valamennyi felhasználót. A lámpatestek elhelyezhetők a sarkokba, vagy a kabin első falába is. 180 cm-es kabinszélességig általában elég 2 db első sugárzóval számolni. A pad alá elhelyezhető lábsugárzó is, ehhez mindig szükséges külön kapcsolót szerelni mivel a hő által kiváltott értágulat miatt viszeres gondok esetén fájdalommal jár.

4. lépés: Hogyan vezérelje?
A felhasználás biztonsága, és a garanciális feltételek miatt ajánlott a rendszert a speciálisan erre a célra fejlesztett vezérlővel szerelni.

5. lépés: Milyen anyagból építse? Hogy nézzen ki?
Az InfraVit Infraszauna falának és padjának anyagválasztásánál nem kell különleges feltételnek megfelelni, ezért azt nagyon sokféleképpen oldhatja meg. Elhelyezheti külön helyiségben (pl. gardrób, WC), illesztheti a meglevő berendezéshez, készítheti falazó anyagból (tégla, ytong), üvegb?l, fából (fontos az anyag szárazsága), álcázhatja szekrénynek.

6. lépés: Konzultáció
Kollégánk ingyenes tanácsadás után ajánlatot ad a tervei megvalósításához szükséges alkatrészekkel kapcsolatban.