InfraMix kombinált szauna

InfraMix kombinált finn & infra szauna

Mindig van megoldás! Az InfraVit technológia maximális rugalmassága révén minden elképzelést meg lehet valósítani. Bármilyen szaunája van: akár finn, akár más infratechnológiával épült infrakabinja – az InfraVit rendszer beépítése könnyedén megoldható.

Kérje konzultációnkat!

A finn szauna töretlen népszerűsége mellett rendkívül kedveltté vált az infraszauna használata. Az InfraVit Infraszauna használati módja, hatásmechanizmusa, kivitelezése eltér a finn szaunától. Amennyiben Ön nem tud vagy nem akar dönteni a két technológia között, nem kell lemondani egyikről sem. Az Ön számára az ideális megoldás az InfraMix kombi szauna.

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, kollégánk visszahívja!

Az InfraMix kombi szauna mindkét technológia szempontjainak megfelel. Az ekkor megépítésre kerülő kabin egy kétfunkciós kabin, mely kompromisszumok nélkül nyújtja mind az infraszaunázás, mind a finn szaunázás nyújtotta előnyöket. A kabin megtervezése (méret, padok, ajtó elhelyezése) során a fő szempont a kényelmes finn szauna paramétereinek betartása mellett az infrasugárzók hatékony működése.

Az infrasugárzók számát az határozza meg, egyszerre hány személy kívánja használni az ”infra részt”. Egy nagyobb (pl. 2 x 3 m) szaunában megfelelő számú infrasugárzó szakszerű elrendezésével kialakítható 1-2-3 vagy akár több személyes infra rész, InfraVit Infraszauna is.

Nagyon fontos, hogy nem szükséges a teljes szaunakabin „beinfrázása”. Mivel az infratechnológia hatásmechanizmusának alapja az emberi test és az infrasugarak kölcsönhatása, ezért amennyiben tudjuk, hogy az adott szaunakabinban hány személyre kívánják az infraszaunázás lehetőségét megteremteni, akkor a szaunakabin egy részének infrázása meghatározott számú szakszerűen elhelyezett infrasugárzóval megoldható (pl. két személy infrázása esetén 4-5 db).

A kabin falszerkezete a finn szauna által támasztott szigorú feltételeknek felel meg. A felhasznált faanyagok tekintetében is ugyanaz a választási lehetőség áll rendelkzésünkre, mint a finn szaunáknál általában.

Az infrasugárzók a szaunakabin falszerkezetébe és/vagy falára kerülnek a megfelelő szellőzési és biztonsági paraméterek betartásával. A használat során mindössze arra kell figyelni, hogy a két technológiát együtt használni szigorúan tilos.
Amennyiben kombinált kabinjának elkészítésére, vagy meglévő szaunájának átalakítására minket kér fel, úgy a rendszer bekötésekor lehetetlenné tesszük az együttes használatot.

A kombinált kabinokhoz ugyanúgy választhat extra tartozékaink kínálatából.