Különleges megoldások

Az InfraVit, technológiájának és rugalmasságának köszönhetően nem szab határt a képzeletnek. Az alábbi példákkal lehetőséget és ihletet szeretnénk nyújtani Önnek ahhoz, hogy ne csak a hagyományos megoldásokban gondolkodjon hanem egyedi, az elképzeléseinek és a környezetnek a leginkább megfelelő kialakítású, elrendezésű és kinézetű infra, finn vagy akár kombinált szaunát tudjon otthonába elhelyezni.

Kombi szauna építése, vagy finn szauna bővítése infrával

Szereti a hagyományos finn szaunában keletkezett pára és hő hatásait és van ideje alkalmanként hosszan pihentetően szaunázni Egyben ki szeretné használni az InfraVit Infraszaunák nyújtotta előnyöket az azonnali felfűtést és a gyors, hatékony méregtelenítést? Dönthet úgy, hogy a szaunázás mindkét formájának lehetőségét meg kívánja adni magának!
Válasszon kombinált finn/infra szaunát!

Van már finn szaunája és az InfraVit Infraszaunát is használná?

Eredeti funkció megtartása mellett meglévő finn szaunájába beépítjük a Philips fejlesztésű Vitae infrasugárzókat, így infrával kombinált szaunája lesz. Több megoldás is létezik, helyszíni konzultáció alkalmával dolgozzuk ki a legmegfelelőbbet. Bármilyen finn szaunába beépíthető az InfraVit rendszer, s nem szükséges az egész szaunát beépíteni (egy nagy finn szauna sarkába pl. beépíthet? egy egyszemélyes rendszer 3 Philips fejlesztésű Vitae sugárzó felhasználásával).

Tekintse meg további megoldásainkat a Galériában!