Hogyan használja?

A használat lehet kúra- vagy alkalomszerű. Természetesen a rendszeresség a legelőnyösebb. Naponta többször is lehet használni amennyiben jólesik. Figyeljen arra, hogy szervezete teherbírása egyéni, az a mindenkori fizikai állapota szerint változik. Ha egészségügyi problémája van, a rendszeres használat előtt konzultáljon orvosával!

A InfraVit Infraszauna nyújtotta előnyök fokozása érdekében, valamint a nagy vízveszteség ellensúlyozására használat előtt és után fogyasszon ásványvizet. A bőr pórusainak tisztasága fontos a méreganyagok hatékonyabb távozása érdekében, ezért tanácsos lehet használat előtt zuhanyozni, ami fokozottabb izzadást eredményezhet.

A InfraVit Infraszauna könnyen tisztítható, de higiéniás védelme érdekében célszerű törölközőt használni, mivel igen intenzív izzadásra számíthat.A InfraVit Infraszaunaban az ülő testhelyzet a leghatékonyabb, mert az infrasugárzás horizontálisan terjed és a sugárzók hatékony elhelyezése mellett így éri egyszerre testünket a legnagyobb felületen. Már rövid idő után elkezdődik az izzadás, ezért ha a hőmérsékletet melegnek találja, nyugodtan kinyithatja az ajtót.

Az infrasugárzás hatása megmarad, csak a hő távozik. A sugárzás intenzitása leghatékonyabban a test Philips fejlesztésű Vitae infrasugárzókhoz viszonyított pozíciójával szabályozható. A legerősebb sugárzás a Philips Vitae infrasugárzók előtt érezhető, a sugárzás vonalától, illetve forrásától távolodva pedig csökken. Az InfraVit Infraszaunában az ajánlott tartózkodás egyszeri alkalomra 20 – 30 perc. Ennyi idő alatt fennmarad a test természetes hőegyensúlya. A használat befejeztével adjon testének egy kis pihenőt, jól eshet a kihűlő fülkében maradva még 10-15 percig fokozatosan izzadva lehűlni. Langyos vízzel zuhanyozzon! Fogyasszon vizet! Az igénybevétel gyakorisága a felhasználó igényétől és szervezetének teherviselő képességétől függően változhat. Egészséges emberek korlátozás nélkül használhatják az InfraVit Infraszaunát. Az InfraVit Infraszauna használata egy sor betegség gyógyításában szerepet játszhat, ahogyan azt számos jelentés alátámasztja világszerte. A InfraVit Infraszauna használata nem ajánlott alkoholos befolyásoltság alatt, éhesen, lázasan. Ha bármilyen betegsége van, gyógyszert szed vagy betegség tüneteit észleli feltétlenül forduljon orvosához az InfraVit infraszauna használata előtt. Bizonyos gyógyszerek és az infraenergia együttes alkalmazása mellékhatásokat és egyéb reakciókat okozhat. Normál testhőmérsékletének emelése problémát okozhat, ha veseproblémái vannak, krónikus erythenatodis-ban, vagy sclerosis multiplexben szenved. A InfraVit Infraszauna használata bármilyen gyulladásos állapot esetén ellenjavalt.